Tirsdagsgolf

Hei alle! Det er på høy tid å pusse av skit og lort av fjorårets gamle køller! Sesongen er allerede i gang, Røros GK ønsker alle spillere velkommen til sommerens vakreste eventyr, tirsdagsgolfen!
Her blir du kjent med klubben og ikke minst andre golfere som dyrker dobbelboogies, birdies og slice! Tirsdagsgolfen er en uformell sammenkomst, og vi kan garantere trivsel!
Utslag er kl. 18.00, møt opp i god tid og varm opp svingen på Rangen.


Vel møtt!

Korthullsmesterskapet

Årets korthullsmesterskap blir tradisjonen tro avholdt fredags kvelden klokka 18:00!! Det spilles 4 runder med henholdsvis 1,2,3 og fritt antall køller. Dette er en morsom og utfordrende start på klubbmesterskap helga! Påmelding ved oppmøte og ingen krav om gyldig hcp!

Klubbmesterskap Røros

Vi må vel finne ut hvem i klubben som takler presset og banen best i år! Så den 29 september slås årets klubbmesterskap i gang. Litt senere enn tidligere år så håper det passer bedre for flere! Start klokka 10:00 begge dager. Mulighet for en sen flight lørdag for de som eventuelt jobber!! Påmelding skjer på golfbox eller ved henvendelse Erik! Det blir bankett på klubbhuset lørdag med visning av Ryder Cup!

Nattgolf 29 juni

Nå på fredag kjører vi igang vår årlige Nattgolf! Vi spiller 18 hull utover sommerkvelden fra klokken 20:00! Påmelding på golfbox eller på klubbhuset! Velkommen skal alle være til en trivelig kveld på golfbanen!

Landskamp mot Funäsdalen!

I helga spilles det landskamp mot sverige lørdag 11-16 og søndag 11-13. Dersom du har lyst til å bidra å motivere våre krigere eller bare lyst til å se på er du hjertelig velkommen! Banen blir ikke stengt men litt kø må påregnes!

Tirsdagsgolf

Tirsdagsgolf, 9 hull. Stabelford
Utslag 18.00 Shotgun, gamle og nye spillere ønskes hjertlig velkommen. Premiering

Turneringsavgift; Senior 100,- Junior 50,-

Vel møtt!

Flaggturnering på 17 mai

Velkommen til Røros Golfklubb sin feiring av nasjonaldagen med ei flaggturnering! Vi spiller 9 hull hvor du setter ned flagget ditt der ditt siste tildelte slag ender! Den som kommer lengst rundt banen vinner! Blir været som meldt blir det selvsagt grilling av pølser. Gratis is til alle som kommer enten du skal spille eller bare er nysgjerrig på ke faen vi hell på med! Avhenger sjølsagt tå godkjenninng tå en tolging men vi håper å bestikke en godt med is!

Sider